Cégünk fő feladatának tekinti, hogy Partnereivel és leendő Ügyfeleivel a legújabb biztonságtechnikai és informatikai rendszereket megismertesse. És azokat a legjobb tudása szerint kivitelezze, üzemeltesse. Ezzel segítve a versenyképes elhelyezkedésüket az üzleti világban.

2007 végén 3 magánszemély által alapított vállalkozás számos nemzetközileg is elismert gyártó hazai forgalmazója. A hardverkereskedelem és a rendszergazdai szolgáltatások mellet tevékenységbővítésre kényszerültünk. 2008-tól partnereink megkeresései alapján informatikai tevékenységeink mellet elkezdtük képezni magunkat a biztonságtechnikai területen. Kollégáinkkal igen nagy hangsúlyt fektetünk a bizalomra, hisz munkáink során elengedhetetlen, hogy betekintést nyerjünk Partnereink bizalmas céges ügymeneteibe. Egy-egy informatikai vagy biztonságtechnikai rendszer megtervezése során gyakran a cégvezetés területén, ügymenetekben is változtatásokat kell bevezetni.

Ügyfélkörünket elégedet Partnereink ajánlásaival folyamatosan bővítjük.

Kollégáink felkészültsége, gyártói kapcsolataink támogatása, és tőkeerős biztos hátterünk a garancia arra, hogy hosszútávon stabil partnere legyünk cégének. 10 éves tapasztalattal a számítás- és a biztonságtechnika területén, alkalmat adott a jó kapcsolat kiépítésére az összes hazai hardver és szoftverforgalmazó céggel, köztük több világmárka magyarországi képviseletével. Szervizeseink rendelkeznek informatikus mérnöki diplomával, illetve folyamatos után képzéssel gondoskodunk arról, hogy mindig naprakész információkkal szolgáljuk ki partnereinket és követni tudjuk a rohamos informatikai fejlődést.

Kollégáink:

  • Györgyicsek Lajos – Cégvezető, tulajdonos (biztonságtechnika telepítő, rendszerfelügyelet, tűzjelző redszertelepítő)
  • Cserepi Győző – Ügyvezető igazgató, tulajdonos (biztonságtechnika telepítő, rendszerfelügyelet, tűzjelző redszertelepítő)
  • Kaskó István - kaputechnika (szerkezetlakatos, biztonságtechnika telepítő)
  • Florika Ferenc – kolléga (informatika, biztonságtechnika telepítő)

Együttműködő partnereink:

  • Faragóacél Bt. (fémipari munkálatok, garázs ajtók, kapuk)
  • Virágművek Kft. (fém- biztonsági redőnyök)
  • Greenshape.hu ( fittségünket biztosítja)

Folyamatosan bővülő, összeszokott csapatunk lépést tart az informatikai piac hetente változó kihívásaival, és kiváló szakértelemmel, gyors, pontos tájékoztatást és magas színvonalú kiszolgálást nyújt partnereinek.

Keressen minket, segítünk!

Kalkulátorok

Tárhely igénylés

Facebook oldalunk

Kövess minket a Facebookon!

Joomla templates by Joomlashine