LOGINTRADE Kft.

2336 Dunavarsány, Csenkesz u. 5.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14122093-2-13
+36203395653

Felelős kiadó: Cserepi Győző, a LOGINTRADE Kft. ügyvezetője
Felelős szerkesztők: Györgyicsek Lajos
Szerzők: Cserepi Győző, Szécsény Zoltán, Györgyicsek Lajos

 

Szerzői jog

A LOGINTRADE Kft. e portálján megjelent információk tájékoztató jellegűek. Tudományos leírásoknál, műszaki tartalmaknál a forrásadatokat feltüntettük, a megjelentetett, nem saját készítésű képek, fotók a szerzők engedélyével lettek feltüntetve. A mérési eredmények tájékozató jellegűek, ezek felhasználásából származó károkért a Logintrade. Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Az oldalon feltüntet információk üzleti célra nem használhatók fel, nem publikálhatóak, nem sokszorosíthatók, nem hozhatók semmilyen formában nyilvánosságra, sem részben sem egészben a jogtulajdonos " Forrás" előzetes engedélye nélkül.

Az engedélykéréshez kérem, keressen minket az alábbi elérhetőségen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb célú (nonprofit, közérdekű) megjelenés (nyomtatás, sokszorosítás) esetén jogtulajdonosként, szerzőként a "Forrást" kell feltüntetni minden egyes másolaton.

A honlap szellemi termék, melyet a "Források" és saját szakembereink által összeállított anyagok alapján készült. Tapasztalatuk és legjobb tudásuk szerint, pontosságra és megbízhatóságra törekedtünk.

A Logintrade Kft. az itt közölt információk használatából fakadó károkért felelősséget nem vállal.

 

 

A cikkek tartalma és a tudományos meghatározásai az OKTEL Kft. engedélyével lettek megjelentetve.

Partnereink

Kalkulátorok

Tárhely igénylés

Facebook oldalunk

Kövess minket a Facebookon!

Joomla templates by Joomlashine